Acryl Nagel

Acryl is de oudste en bekendste techniek voor nagelverlenging. De nagel wordt gemodelleerd met een combinatie van een poeder en een vloeistof genaamd liquid. Het product Acryl is een fijnstof en de liquid geeft een sterke geur af. Als je deze twee producten op de juiste manier mengt, kun je er mooie en sterke kunstnagels mee creëren. Acryl droogt vanzelf en is geschikt voor bijna iedere klant, je bent zeker van een lange houdbaarheid en het is een hard product, dus niet flexibel. 


Acryl gel (T-Gel)

Acryl-gel, het woord zegt het al, is een gecombineerd product. Acryl-gel is in alle opzichten een combinatie van beide technieken, zowel het aanbrengen als de verwerking zit in het midden van de twee bovengenoemde technieken. Je verwerkt het als acryl, in combinatie met een vloeistof en het geeft de stevigheid van acryl. Daarnaast kun je blijven modelleren, net als bij gel en geeft het ook wat flexibiliteit. Een nieuw product met oneindig veel mogelijkheden, maar wel weer compleet anders dan gel en acryl.


Gelpolish

Gelpolish is vergelijkbaar met gewone nagellak, maar gelpolish is wat steviger en droogt alléén doormiddel van UV-licht.Met onze gelpolish blijven uw nagels voor 2 tot 3 weken heel mooi. De eerste laag die geplaatst wordt is voor een goede hechting, daarna volgt de basislaag. Daar zet ik 1 à 2 lagen gekleurde gelpolish overheen en dan plaats ik als laatste een toplaag voor goede bescherming en een mooie egale glans


Press on nails

Press on nails is een nieuwe techniek om zelf thuis, mooie nagels te kunnen plaatsen zonder moeite. U maakt gebruik van lijm of lijmstickers om de nagels te bevestigen. iIn de press on nails kit zitten alle nodige materialen om de nagels te bevestigen en eventueel te hergebruiken. U heeft een ruime keuze aan kleuren, glitters, steentjes etc.

De press on nails worden op maat gemaakt voor de klant